воскресенье, 17 июня 2012 г.

РОЗВИТОК МЕРЕЖІ ОПТОВИХ РИНКІВ

 Як повідомила прес-служба Мінагрополітики  "Розбудова оптових ринків сільськогосподарської продукції є стратегічно важливим заходом держави щодо постачання продовольства від виробника безпосередньо до споживача. Тому, незважаючи на критичні висловлювання у пресі стосовно розбудови ОРСП, держава буде продовжувати цю та інші програми підтримки українського виробника".
Головне стратегічне завдання оптових ринків – утворити новий канал руху продукції від первинного виробника до кінцевого споживача, який, унормовуючи, впливає на ціни паралельно функціонуючих каналів та стоїть на заваді надмірним прибуткам посередників. Тому це обов’язковий елемент аграрної політики більшості розвинених країн і складова урядової роботи по вдосконаленню ринкової інфраструктури.
Втім, у багатьох країнах такі урядові дії підпадають під критику «жовтої» преси, яка фінансується посередницькими структурами, що контролює базари та поставки груп товарів в роздрібну мережу. Уникнути подібної безпідставної критики можливо лише за глибокого розуміння мети та механізмів проекту ОРСП.
Однією з важливих функцій ОРСП є боротьба з монополізацією ринку, яку до цього виконували виїзні ярмарки. Окрім того, дрібний опт повинен мати як свого покупця, так і свого продавця, що також за розміром відповідає цьому ритму збуту своїх об’ємів.
Якщо у великої мережі є стабільна потреба в щоденній поставці продукції, її менеджер у закупках буде шукати прямої взаємодії із великим виробником. Для цього останньому не потрібно частину продукції утримувати на дрібнооптовому ринку. Але рівень цін, який складається на оптових ринках, повинен бути важливим індикатором для обох із них. В цьому і є його важлива функція.
Тому Мінагрополітики буде продовжувати розвивати мережу оптових ринків незалежно від проблем їх становлення та критики «жовтої» преси. Окрім того, держава активізувала свої зусилля щодо стимулювання розвитку дрібних та середніх агровиробників. Останні ініціативи щодо кооперації на селі також тісно із цим пов’язані. Паралельно стимулюється, підтримується посередництво в роздрібній та ресторанній справах в містах, знижуються регуляторні бар’єри для тих із них, хто працює у відповідності до вимог суспільства та міських і районних громад. Такий підхід сприяє розбудові ринкової свободи, різноманітності вибору для громадян, яка характерна для розвинених ринкових країн.
                                                                                                              Прес-служба Мінагрополітики

2 комментария:

  1. Привет всем, я Адрик Вадим, живу в городе Курган, я хочу поделиться со всеми вами здесь о том, как господин Вениамин помог мне с ссудой в 15 000 000,00 рублей на начало доставки еды и напитков после всего, в чем у меня есть работа несколько отелей здесь, в кургане, просто чтобы заработать на жизнь, но, к сожалению, у меня все еще были трудности с оплатой аренды, но я благодарю Бога за то, что теперь я работаю самостоятельно, и на моем попечении работают 5 человек. Если вы ищете финансовой свободы, я посоветую вам связаться с г-ном Бенджамином, отправив это электронное письмо ниже и укажите номер приложения. 247officedept@gmail.com + 1-989-394-3740

    ОтветитьУдалить
  2. «Когда я как владелец малого бизнеса в сложной ситуации подавал заявку на ссуду для покупки своего здания, обычные банки сказали, что не могут мне помочь. Г-н Бенджамин, кредитный специалист, сел со мной, выслушал мою ситуацию и решил, что я Стоит рискнуть. Вот и мы, 5 лет спустя, и я только что продлил свой кредит еще на 7 лет. Я не смог бы купить свое здание без помощи г-на Бенджамина, и буду им вечно в долгу перед ними за то, что они дали мне шанс когда никто другой не сделает этого. "
    Я порекомендую вам связаться с кредитным специалистом г-ном Беном по приведенной ниже информации, если вам понадобится финансовая помощь. Г-н Бен Контактное лицо Whats-App: + 1-989-394-3740, а также электронная почта: 247officedept@gmail.com

    ОтветитьУдалить